chanel poster

Chanel poster från Petite Charlie, muggar, doftljus och många andra härliga presenter både till sig själv och till andra. Nu är jag inne i ett stim igen där jag vill göra om lite grann här hemma, nu tänkte jag ge mig på väggarna i form av tavlor, men eftersom jag är så ombytlig av mig vill jag inte lägga ner alltför mycket pengar på tavlor så då köper jag fina posters hos Petite Charlie, det finns SÅ mycket snyggt där! Så under eftermiddagen idag har jag börjat rama in dom, vet ännu inte i vilket rum jag skall sätta dom, men här är ett av motiven som så småningom kommer att sättas upp, passade även på att beställa en mugg och ett ljus samtidigt 🙂

petite charlie

petite charlie 1

petite charlie 3

Ha en fin lördagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *