GEIST har mött våren med en härlig modevisning i butiken! Ni som inte var där missade någonting… jag lovar! Det var “drag” i butiken hela kvällen, det bjöds på småplock från Delikatessboxen (missa inte att månadsprenumerera på denna härliga box fylld med godsaker), vin, utlottningar av fantastiska goodiebags från bla Per PR, Skinconcept, K.Lundqvist, OPI, Pipol´s Bazaar, Testagram, Delikatessboxen, Estetiskt Hudläkarcentrum, Petite Charlie …. och självklart vårens modevisning. Med och underhöll och sjöng hela kvällen var naturligtvis Mats, en gudabenådad sångröst, den skulle man vilja ha med in i sängkammaren.. haha! Skämt och sido, kvällen blev otroligt lyckad tack vare alla som kom och var med, alla sponsorer och naturligtvis alla modeller som ställde upp på modevisningen. Missade ni detta tillfälle så håll utkik efter nästa inbjudan så ni har möjlighet att boka in er och komma då… man vet aldrig vad som händer på dessa event, men roligt har vi och självklart shoppar kunderna till fin fina rabatter, bara det!
Så här såg våran kväll ut…

geist 4

geist 8

geist 7

geist 17

geist 18

geist 19

geist 14

geist 13

geist

geist 1

geist 2

geist 9

geist 15

geist 16

geist 6

geist 11

geist 10

En kväll att minnas, missa inte nästa tillfälle..

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Vårens modevisning hos GEIST”

 1. Åh, så mysigt. Ibland önskar man ju att man bodde i Stockholm. Men…får nöja mig med en vecka varje sommar. Så otroligt härligt. Kram Inger

 2. Så snygga kläder du hade på dig! Speciellt kavajen, men även blus o jeans.☺ Vad är det för märken?
  Hälsn
  Åsa

  1. Tack!
   Jackan är från Non Sense, jeans från Replay och blusen från Baum und Pfergarden. Allt från GEIST.
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *