ellos 1

Ellos har allt känns det som! Nu har jag återigen gjort en beställning.. Den här gången blev det nya mattor till köket. Har haft fina mattor i köket från House Doctor, men den ena har blivit så ful och den blir inte riktigt fräsch trots att jag lämnat in den till kemtvätten. Men nu hittade jag nya mattor på Ellos som såg ut att passa bra. Jag är ju som person att när jag bestämmer mig för något så vill jag att det skall ske bums! Så jag beställde mattorna i söndagskväll och tog expressleverans, så i tisdags kunde jag hämta ut dom på posten. Det gillar jag! Eftersom allting i köket går i svart/vitt/grått så blev det en matta i gråa toner, stor nog att täcka köksbordet och en lång smalare matta som ligger mellan köksbänken och köksön. Letar lite färg i form av någon vas att ha på köksbordet men har inte riktigt landat än i vad jag vill ha… men det dyker säkert upp någonting snart, hoppas jag.
Nu är jag åtminstone nöjd med mattorna 🙂

ellos ellos 2

Den långsmala mattan hittar ni HÄR

ellos 3

Den stora mattan (200×290) hittar ni HÄR

ellos 4

All inspiration till hemmet från Ellos kan ni hitta HÄR

Nu skall jag återigen krypa upp i soffan, var tvungen att gå till jobbet imorse för jag har så mycket att göra, men jag mår ff inte så bra, yr och illamående. Så nu blir det förra veckans avsnitt av Gåsmamman innan kvällens avsnitt kommer på tv:n.

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *