malin berghagen

Malin Berghagen – Mallorca i mitt hjärta. Har ni varit på Mallorca någongång så vet ni vilken pärla det är och hur mycket det finns att se och göra på denna ö. Nu har Malin Berghagen kommit ut med sin egen skildring om just Mallorca, en bok där du kan drömma dig bort tillsammans med Malins berättelser. Ett mallorca långt bortom solstolarna. Här hittar ni även tips på vingårdar, restauranger och många andra äventyr. Malin har skapat sin egen drömtillvaro på Mallorca (skulle jag också vilja göra…). Boken släpptes bara här i dagarna. Jag beställde min hos LAVA

malin berghagen 1

malin berghagen 2

En jättefin bok med många bra tips!

Ha en fin fredag vänner <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *