fredagsbubbel 1

Fredagsbubbel! När fredagskvällen kommer, det bubblar man är.. törstig 🙂 eller vad säger ni? Jag är ingen drink eller öl människa, håller mig gärna till champagne/cava/prosecco eller vin, men på fredagskvällarna när klockan närmar sig fem så försöker jag hålla på mina “traditioner” att ta ett glas mousserande, för att fira att veckan är slut och att en skön helg väntar. Nu var det någon fredag som inte riktigt blev som jag hade tänkte mig, men i fredags var det dags igen. Åtminstone ett litet försök till det, jag mår fortfarande inte så bra, har lite svårt att äta så det fick bli bara ett halvt glas, men det var läskande gott. Förutom jordgubbar som jag tycker passar så himla bra till så gjorde jag några kanapeer med chiliräkröra i, magiskt gott! Så lite fick jag njuta innan magen sa ifrån.. sen låg jag där i soffan, halvdöd framför Let´s Dance. Men apropå Let´s Dance, tittar ni på det? Vilken fredag, så mycket känslor i danserna när dom fick välja en person dom dansade för. Som sagt, ett av mina favoritprogram som jag gärna hänger framför på fredagskvällarna. Men så här så det iallafall ut innan programmet hemma hos mig..

fredagsbubbel 3

fredagsbubbel 2

fredagsbubbel 4

fredagsbubbel 5

Men nu har vi kommit fram till veckans sista dag, söndag, i dag har jag ätit brunch på Långbro Värdshus, ett av dom bättre bruncherna här i Stockholm om ni frågar mig. Men nu sitter jag återigen här i soffan efter att ha sprungit några varv på Mall of Scandinavia och väntar på Mästarnas Mästare..

Ha en fin söndagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *