marabou oreo 3

Marabou oreo, den stora jättekakan som Marabou har släppt, 320 gram!! Den största chokladkakan Marabou släppt någonsin. Chokladkakan är helt ny och innehåller ett lager av oreokex omringat av mjölkchoklad. God! Smaka 🙂 Kanske något söt.. men den slinker ner! Just nu finns den bara att köpa på Hemmakväll men den 16 maj finns den i övriga butiker. Enligt Marabou själv förenar den det bästa av två världar.
I fredags kunde jag inte hålla mig så jag for förbi Hemmakväll för att testa.. Men jag höll mig till en ruta, tycker själv att jag var väldigt duktig 🙂
Däremot så funderar jag på vad man skulle kunna baka för gott med den här chokladkakan.. kanske en variant av kladdkaka. Måste klura lite på det…

marabou oreo

marabou oreo 1

marabou oreo 2
En stund av mina bättre världar… ett nytt magasin från Chic och en ruta Marabou oreo 🙂

Ha en fin söndag! Själv skall jag ge mig ut och träna lite grann innan det är dags för brunch, älskar brunch!!

Kram på Er

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Marabou oreo”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *