hallen 2

Hallen fick sig helt oväntat en liten förändring i helgen. Efter att ha stått med för många lampor i vardagsrummet några månader, där en lampa legat kvar i kartongen kände jag att det var dags att ta tag i saken och försöka få ordning på saker och ting. Sagt och gjort så flyttades det om lite grann och till slut hamnade den “överblivna” lampan från vardagsrummet i hallen och lampan i hallen hamnade på vinden… ja här går saker och ting runt och upp och ner hela tiden. Men jag blev nöjd och än nöjdare med vardagsrummet 🙂 men vi börjar med en liten titt i hallen så får ni komma tillbaka till mig ikväll så får ni se hur det blev i vardagsrummet..

hallen

hallen 1

Hoppas vi ses ikväll här inne 🙂 ha en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Hallens nygamla nyheter”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *