silvia gold

Silvia Gold har äntligen flyttat in och packats upp, egentligen flyttade hon in för flera månader sen, problemet var bara att jag precis i den vevan hade beställt ytterligare två nya lampor till vardagsrummet, så man kan säga att jag stod där med en lampa för mycket. Så den har vacker fått legat kvar i kartongen, vilket är väldigt synd för den är ju så snygg! Silvia Gold togs fram till deras 5 års jubileum och det finns endast 1500 exemplar i världen utav den. Så i helgen var det alltså dags för henne att få se dagens ljus, från en platt kartong byggdes hon upp till en “stor” skapelse som blev så bra på sin plats i vardagsrummet. Som ni såg imorse så fick den andra lampan flytta ut i hallen, lite återvinning helt enkelt, så behöver man inte ha riktigt dåligt samvete över att man byter ut saker. Jag vet inte om det finns några exemplar kvar men jag hittade min hos Hilke inDesign. Och så här ser det ut i mitt vardagsrum för stunden…

silvia gold 3

silvia gold 4

vardagsrummet 3

silvia gold 5

 silvia gold 2
Och så här fint lyser den i mörkret

vardagsrummet 1

vardagsrummet

Hoppas ni har en fin tisdagskväll, själv har jag krypit upp i soffan med många tankar och funderingar i mitt huvud om framtiden… det är inte lätt när det är svårt 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Silvia Gold har flyttat in”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *