Snart på väggen i ett rum nära mig :-). Japp, nu är tavelramarna på plats, nu skall jag bara få upp tavlorna också.. Någon? Skämt och sido, klarar det själv, men när man skall ha en vägg fylld med tavlor i “oordning” så är det lättare om man är två så en kan hålla i medans den andra tittar, men det får ordna sig, får kalla upp någon av mina söner, blir nog den yngsta isåfall, han har lite mer tålamod med mig :-). Har en skrivbordshörna mellan hallen och vardagsrummet där jag tänkte göra om lite på väggen och sätta upp tavlorna lite hur som men ändå med ordning och stil om ni förstår vad jag menar. Postersen kommer från Petite Charlie och jag så på Instagram idag att dom hade 15% rabatt t.o.m den 15 april (imorgon), ett litet tips om ni vill ha någon tavla till present eller studenten, tavlorna som man kan skriva in namn, datum osv. är ju SÅ fina och säkerligen en uppskattad present.

petite charlie
Eftersom skrivbordet är vitt och allting runtomkring går i guld/mässing och svart tänkte jag att den här kombinationen kunde bli fin… vad tror ni?

petite charlie 2

Ange SPARA15 i kassan när ni handlar.

Keep on shopping och trevlig torsdagskväll 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *