country dreams 2

Country Dreams skickade lite sommar på posten, tänk så härligt va! Dock så glömde dom att skicka med värmen men den kommer nog snart den med, vi är ju trots allt bara i mitten på april så än kan mycket hända. Blev dock alldeles för sugen på sommaren när jag var in på deras hemsida och såg alla vårnyheter, är ju lite extra förtjust i Morris just när det gäller lite casual kläder och nu hittade jag ett par vita shorts och en rosa stickad tröja som jag dessutom tänkte skulle passa till dom fina sneakersen i rosa/vit/brun som jag köpte på Louis Vuitton för några veckor sedan. Så två enkla knapptryckningar så låg dom där i kassakorgen och väntade… passade dessutom alldeles utmärkt när dom kom. Självklart skall ni få se dom på men jag måste nog vänta tills jag fått lite mer färg på benen, just nu skulle ni inte se någon skillnad på mina ben och shortsen :-). Nu vet jag att jag är tidigt ute men allting tar ju slut så himla fort så när sommaren kommer och man “vaknar” till liv och inser att man måste ha lite sommarkläder så är det man vill ha oftast slut 🙁 men nu hann jag åtminstone med!

country dreams

country dreams 1

Är ni också sugna på lite sommar? Alla nyheter hittar ni HÄR shortsen finner ni HÄR och tröjan finner ni HÄR

Äntligen fredag dessutom…

Ses i eftermiddag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *