Dagens outfit… Jaha! Då var vi här igen :-), veckorna bara springer iväg och peppar peppar så har solen visat sig mer och mer under veckan, men det känns att det fortfarande är kallt i luften, men bara det att det är ljust både på morgnarna och kvällarna gör ju livet lite lättare, men trots det är jag enormt trött just nu, har ingen ork och kraft till någonting, vet inte vad det är som ligger och lurar i kroppen… Min vecka har varit lugn, förutom på jobbet, har tagit det lugnt på kvällarna av olika anledningar men i onsdagskväll var jag och provtränade för ett Boot Camp som kommer att starta nästa vecka och pågå i 8 veckor, skitkul men så jäkla jobbigt :-), men nu är jag anmäld så det finns ingen återvändo, tur att jag har min bästa väninna C vid min sida som dragplåster dom dagar det är dags :-), ni vet ju hur det kan vara när man kommer hem efter jobbet lite trött och dåsig, då ger åtminstone jag mig gärna inte ut, jag tränar ju helst på morgnarna. Ja det är väl i kort hur min vecka har sett ut, inga större planer för helgen, dansar väl in fredagskvällen i soffan som vanligt, men innan dess så tänkte jag bjuda på veckans dagens outfit.
Varsågod!

dagens outfit
Tröja Lindex jacka Moncler tights ZARA sneakers Intersport väska Louis Vuitton

dagens outfit 1

dagens outfit 2
Tröja H&M väst Natures Collection Tullhuset jeans Skinny jeans of Sweden sneakers Kurt Geiger

dagens outfit 3
Jeansskjorta Ralph Lauren Polo Sport pälsväst Hunkydory byxor Hunkydory boots RM Williams väska WERA Åhléns

dagens outfit
En vanlig morgon i mitt liv, startar oftast dagen i träningskläder 🙂

dagens outfit 6
Tröja Veronica Virta Halsband H&M skinntights By Marlene Birger sneakers Tamaris

dagens outfit 2
Tröja Samsoe/Samsoe halsduk Joy jeans ZARA boots Rizzo

dagens outfit 3
Jacka ZARA (från förra året)

dagens outfit 5
Tröja ZARA (från i vintras) byxor Lindex skor Deichmann

dagens outfit 4
Kappa Object väska Wera Åhléns

dagens outfit 1
Jacka/kavaj Lindex blus H&M jeans Tiger of Sweden boots A Pair Tullhuset

Sådär, nu får ni vila från dagens outfit fram till nästa fredag, hoppas vi ses då igen!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Dagens outfit”

  1. Så fin 🙂
    Bootsen från Rizzo är ju bara vrålsnygga, och toppen i svart med knappar på sidorna från Zara är läcker som få, Och den gröna Kavajen från Lindex var du supersnygg i . ( Du är fin i allt fast detta var mina favoriter denna vecka) 🙂
    Ha en härlig helg. Christina. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *