middagstips 4

Torsk med asiatisk sallad, en underbar kombination av smaker som möter varandra. Jag är väldigt dålig på att äta fisk, men när jag väl gör det så varierar jag mig mellan lax och torsk och till det lite olika tillbehör. Senaste gången nu så blev det en asiatisk sallad till.

Torsken tillreder jag som så att jag mjölar och saltar fisken, steker på den lite lätt i stekpannan, sedan sätter jag in den i ugnen på 130 grader i 13 minuter och under tiden fisken steks kokar jag upp en kastrull med vatten som jag sedan ställer in i ugnen under fisken, så det blir lite vattenånga åt fisken så den inte blir så torr, en bra tips om ni inte har provat det innan!
När fisken serveras riv över lite färsk pepparot.

middagstips 2

Den asiatiska salladen är också väldigt enkel:

Körsbärstomater
Mango
Koriander
Lime
Salt

Blanda körsbärstomater, mango och koriander, strö över lite salt och pressa över 1-2 lime och rör ihop. Kan ätas till både kött, fisk och fågel.

middagstips 1

middagstips 3

Det var dagens middagstips från mig!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Torsk med asiatisk sallad”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *