pizzakväll 1

Pizzakväll blir som bäst när man gör pizzan själv. Nästan helt själv iallafall, det finns färdiga pizzabottnar som är stengugnsbakade (Matric) att köpa, man lägger bara på pizzasås och mozzarella sen ställer man in den i ugnen, på högsta värme i ca 5-7 min, sedan tar man ut den och lägger på det man vill ha på pizzan och river sist över lite parmesan. Mumma! Har ni inte dessa pizzabottnar i Er butik så be dom ta hem dom, ni kommer inte att vilja ha några andra pizzabottnar efter det, det går absolut inte att jämföra med den pizzadegen man kan köpa och kavla ut själv, jag lovar! I lördagskväll när jag gjorde pizzan så gjorde jag pulled pork i ugnen innan för att ha på pizzan. Så förutom pizzasås och mozzarella la jag sedan på pulled pork, coleslaw sallad, på det lite rostade pinjenötter och ruccola. En hemmagjord pizza som smakar som “bortagjord” 🙂

pizzakväll

Blir nog snart en pizzakväll igen för jag har redan bestämt vad jag skall ha på nästa gång 🙂 Vad har ni för favorit pålägg när det gäller pizza?

Sköt om Er!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Pizzakväll”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *