Tullhuset i Västerås är för mig en självklar besökspunkt när jag är i Västerås men nu var det väldigt väldigt länge sedan jag var där, tiden finns liksom inte riktig. Men i söndags tog jag med mig Maria på en liten utflykt, vi var förstå på Åsby Handelsträdgård sedan åt vi en god lunch nere vi kajen, vi hade en sån här bara vara dag. Inga måsten, inga större planeringar utan vi tog dagen och timmarna som dom kom. Efter att ha ätit en supergod sallad till lunch gick vi dom få metrarna som var till Tullhuset. Bara att komma in genom dörrarna ger ett lugn och ett stort shoppingbegär. Förutom att det finns otroligt mycket fint så är ju allting så fantastiskt exponerat, precis så där som man skulle vilja ha det hemma :-). Inte ens har fanns några planer på vad som skulle inhandlas, ja när man går in på Tullhuset är det oftast inte frågan OM man skall handla utan VAD man skall handla :-). Tänkte att jag skulle känna mig för lite grann vad jag “behövde”, vad som skulle passa och gå på min magkänsla, vilket jag också gjorde, så det blev både lite inredning och lite vårkläder. Precis som vanligt så går man inte därifrån med bara en kasse… Skall självklart visa i ett annat inlägg vad jag köpte när jag har fått det på plats här hemma och även visa kläderna jag köpte, nu tänkte jag bara låta er inspireras av följa med in i butiken. Ni som inte har möjlighet att besöka butiken, ni vet väl att dom har en webbshop? Den hittar ni HÄR

tullhuset

Tullhuset 16

Tullhuset 17

Tullhuset 15

Tullhuset 12

tullhuset 1

Tullhuset 13

En supermysig söndag med mat, shopping och vänner <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Som jag har väntat på den här dagen”

  1. Tullhuset är helt fantastiskt. Jag arbetar så nära och brukar smita in ibland. Men nu var det ett tag sedan. Kanske ska ta lunch på Kajens café och gå in ett slag idag. Du fick mig sugen!
    Kram
    Maria

  2. Har faktiskt aldrig varit på Tullhuset, får försöka ta mig dit nästa gång jag har vägarna förbi. Mycket fina bilder och inspiration. Tack för det. Ha en fin kväll. Kram Annnika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *