Tullhuset 4

Tullhuset, jag säger bara Tullhuset! Det är livsfarligt att gå in i butiken :-). Som ni vet så var vi ju på en utflykt förra helgen där ett besök på Tullhuset ingick… där finns mer än vad man egentligen behöver, men man vill ju ha allting. Sen jag gjorde om sovrummet har allt fått tagit sin tid, här hemma är det väl vardagsrummet som jag trivs bäst med och som jag känner att jag har fått en mysig känsla i. Köket är jag ännu inte riktigt nöjd med trots att det är en magisk plats att vara på då det är så pass stort och man kan verkligen umgås runt köksön och köksbordet. Sovrummet är det rummet jag trivs näst bäst med men har ändå inte riktigt gjort klart där, jag har fortfarande inte bytt gardiner trots att det var länge sedan jag sa att jag skulle göra det.. ajabaja! Sen har jag en klädställning som står på golvet, naturligtvis fylld med kläder, men där har jag lite idéer om hur jag vill göra för att ändra om lite, behöver bara hjälp utav någon som kan hjälpa mig att borra i taket! Sen var det det här lilla fixet till nattduksborden som saknades, men det rådde jag bot på när jag var på Tullhuset, hittade lite av det som fattades och som passade till mina Kartell lampor..
Tänk att så lite kan göra så mycket. Så här ser det ut idag 🙂

Tullhuset 5

Tullhuset 6

Blomkrukorna och blommorna kommer från Lena Bjerre, all inredning hittar ni HÄR

Kom ihåg att ni har 15 rabatt på ett helt köp (gäller ej beställningsvaror, möbler  och kan ej kombineras med andra erbjudanden)

Rabatten gäller t.o.m 1/5.
Använd koden vitaestilo2016 i kassan

Ta hand om varandra!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Lite nytt till sovrummet”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *