Public 7

När andan faller in och lusten för att laga mat faller ut då går jag till “min kvarterskrog” och äter, det sker i och för sig inte så ofta, men det händer, och det är alltid lika trevligt och gott. Och nu har det hänt igen, att jag inte orkade laga mat, tycker ibland att det är väldigt tråkigt 🙂 och fantasin är heller inte alltid den bästa. När man har så nära som jag har till Public så gör det ju inte saken bättre, tar mig max 15 min att gå dit, den här kvällen tog jag dessutom bilen för det var snorkallt och jag skulle inte dricka någon alkohol, så då tog det bara 5 min. Så ni kanske förstår att det är lätt att inte orka laga mat ibland…. Restaurangen är en industrikänsla med många härliga detaljer som gör att hela stället är som ett finare vardagsrum.  Ni har sett bilder därifrån förut men bjuder på några igen från en lättsam och god middag..

public 3

Även på toaletten är det fina detlajer…

Public 5

 Public 6

public 1

public 2

public

Njut nu utav lördagskvällen, själv är jag helt slut efter att ha jobbat hela dagen, skall även jobba imorgon så nu blir det ryggläge i soffan 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *