country dreams

Sommarotfit redan nu? Ja vad gör man inte för Er kära läsare :-). Med stans vitaste ben visar jag ändå upp en härlig outfit som är otroligt användbar bara solen vill titta fram och värma oss lite mer. För några veckor sedan visade jag vad jag hade knappat hem för nyheter från Country Dreams, utan att då ha dom på mig, nu känner jag att jag inte har något alternativ, ni får stå ut med mina bleka ben men istället får ni ju faktiskt se plaggen på :-). Både tröjan och shortsen är från MORRIS.
Shortsen finns i flera färger liksom tröjan och allt från MORRIS hos Country Dreams hittar ni HÄR

country dreams

Så nu kan ni luta er tillbaka i soffan och knappa hem lite sommarkläder 🙂 Allt nytt och fint hittar ni HÄR

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *