balkongmöbler 3

Nu är det hög tid, efter dom senaste dagarnas fantastiska väder, att flytta ut på balkongen, åtminstone att flytta ut och göra klart med balkongmöblerna. Jag visade för några veckor sedan att jag beställde nya möbler till balkongen från Ellos, nu har dom äntligen kommit. Stolarna och mattan blev kanonbra, däremot så hade jag missat att bänken var metallfärgad, men det ordnade jag till i helgen, köpte lite sprayfärg och sprayade den svart, så nu skall den också passa in. Men tänkte visa lite bilder på hur det ser ut för stunden, skall köpa lite blommor och ha i krukorna på golvet och några fler dynor och självklart skall bänken även komma på plats inom kort, men man hinner ju inte så mycket när man jobbar på veckorna.
Men som sagt, just nu ser det ut så här, fler bilder kommer i ett senare inlägg när även bänken är på plats..

En balkong från den soliga sidan 🙂

balkongmöbler

balkongmöbler 2

balkongmöbler 1

Mattan hittar ni Här stolarna hittar ni Här dynorna hittar ni Här

Med tanke på att balkongen inte är så stor så var det svårt att hitta ett snyggt och passande bord men till slut så hittade jag ett hos Skargaarden

Men nu skall jag försöka få klart det sista så återkommer jag med mer pics 🙂

Sköt om Er!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Dags att flytta ut på balkongen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *