j.p chenet ice

Den här härliga sommarkänslan som infann sig i helgen när många av oss hade möjligheten att vara ledig några extra dagar var ju helt magisk.  Det var rena rama högsommaren. Blå himmel, strålande sol och med möjlighet att få sitta i solen och njuta med en bok, den känslan var obeskrivlig. Det är faktiskt ett bra sätt att ladda batterierna och få ny härlig energi, att kunna få njuta av solen. När solen och värmen dessutom visar sig från sin bästa sida passar det väldigt bra med goda härliga frukter och lite bubbel. I helgen dukade vi upp härliga frukter som jordgubbar, ananas och kiwi och till det dom praktiska små flaskorna med bubbel från J.P Chenet, har beställt massor av flaskor nu så jag klarar mig hela sommaren, både vita och rosé, dessutom så praktiskt att ta med sig om man skall ut på picknick. Många av er har frågat om dom finns att köpa på systembolaget och det gör dom, men det är en beställningsvara, tar ca 1 vecka innan man får dom. Men ni hittar dom Här
Så här kan det se ut när humöret och solen är på topp 🙂

j.p chenet ice 1

j.p chenet ice 3

j.p chenet ice 2

Vi får hoppas att sommaren bjuder på många fina dagar 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Denna härliga sommarkänsla”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *