nynäs havsbad 10

Nynäs Havsbad levererade inte bara en härlig lördagseftermiddag i solen med allt som hör till. Dom levererar även fina rum, den här gången valde vi ett rum med havsutsikt, och fantastisk mat. För varje gång vi varit där så har vi berömt maten och gett den bästa betyg och för varje gång har den ändå blivit bättre och bättre och så även den här gången. Dom är helt fantastiska med sina menyer och sina kockar. Efter lördagskvällens middag var vi naturligtvis proppmätta men stumma av den tillfredsställelse våra smaklökar fått under kvällen. Jag kan inte låta bli att tjata på Er att ni “måste” besöka det här stället, jag skrev i inlägget tidigare att ni kan checka in för ett Dag Spa, och det skall ni självklart göra för att få njuta utav den delen, men jag skulle nog ändå önska att ni stannade över natten så ni fick njuta av den goda maten som serveras. Bor ni där mellan lördag till söndag så serveras dessutom brunch på söndagen istället för traditionell frukost… bara det är ju värt en övernattning :-).
Bjuder med er till bordet för att bildligt talat få vara med och  njuta av middagen!

nynäs havsbad 13

nynäs havsbad 14

nynäs havsbad 16

nynäs havsbad 15

nynäs havsbad 17

nynäs havsbad 18

nynäs havsbad 19

En meny bestående av gratinerad chevré med rödbetor, valnötter och honung. Varmrätten blev en smörstekt torsk och desserten bestod av chokladmousse med hallonsorbet, går inte med ord att beskriva dessa smaker.

Efter maten blev den en “Andersson på Taket”… lite pics i solnedgången!

nynäs havsbad 24

Efter en ljuv natts sömn serverades då den underbara brunchen innan det var dags att bege sig av hemåt igen.

nynäs havsbad 20

nynäs havsbad 21

nynäs havsbad 23

nynäs havsbad 22

Jag hoppas kunna återvända snart igen..

Ha det gott raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “När smaklökarna får sin tillfredsställelse”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *