Let´s travel

Let´s travel around the world! Älskar att resa, skulle kunna leva på att resa, kanske skulle bli resereporter :-). Men nu är det dags igen… Nu tar jag med mig lilla skatten på våran traditionella vårresa och som vanligt så blir det Turkiet, vi hade planer på lite andra resemål men då vi var ute lite i “sista minuten” så fanns det inte så jättemycket att välja på, men vi är inte ledsna för det, vi tycker om Turkiet och vad dom har att erbjuda. Dessutom har vi nu varit där så mycket så vi känner en hel del människor där nere också.. Så jag ser verkligen fram emot en vecka med sol och bad och en vecka med att bara rå om lilla skatten.

Signpost at North Point, Barbados, Feb.1998

Let´s travel 1

Självklart kommer ni att få uppdateringar under veckan, men jag vet inte hur ofta 🙂

Bye Bye

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Let´s Travel”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *