Sista dagen på stranden och sista dagen på denna semester här nere i Alanya avslutades med Morsdag. Kan man få en bättre morsdag?! Ja det skulle naturligtvis varit att min stora skatt också hade varit med oss. Vi har haft en fantastisk vecka här nere, något att se tillbaka på när mörkare stunder faller på. En dag som började som så många andra… med träning! Efter det en dusch, frukost och sedan ryggläge i solstolen. Dagen till ära inte ett moln så långt ögat kunde nå. Egentligen skulle jag inte tala om det här, men denna dag var den första dagen på hela veckan som jag badat (doppat mig), för det har varit skitkallt i vattnet (ursäkta uttrycket) så det har räckt med att stått med tårna i vattenbrynet och låtit dom stora vågorna sköljt över kroppen… Men just på Morsdag var det mycket varmare i luften så det fanns liksom ingen återvändo…  även jag tvungen att bada, lilla skatten har naturligtvis badat alla dagar :-). Förutom sol och bad så firade vi med lite jordgubbar också.

Så här såg våran dag ut på stranden…

alanya 1

alanya 3

alanya

alanya 4

alanya 5

Sista dagen och dom sista turkiska solstrålarna som når våra kroppar… det väntas en morsdagsmiddag sedan bär det av hem mot Sverige, tillbaka till vardagen, men nu väntar så mycket roligt dom närmaste veckorna så det skall ändå bli mysigt att komma hem :-). Hem till nära och kära som har saknat oss <3

Och i skrivande stund sitter jag här hemma igen, uppkrupen i soffan med datorn i knät. en helt vanlig vardag, det går fort, från att igår ha legat på en solstol vid stranden.

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Sista dagen på stranden”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *