Att fira Morsdag på Orange restaurang i Alanya har blivit lite som en tradition, dom sista åren har vi lyckats pricka in att vara just nere i Alanya när det varit Morsdag. Som jag berättade om tidigare så har Filip, och även jag, fastnat för några restauranger nere i  Alanya, bla då Orange restaurang som ligger nere i hamnen. Deras Chicken  Fajitas går inte av för hackor, för att inte nämna deras dessert, en varm chokladkaka, typ chokladfondant med glass och färska frukter… Vi gick hela veckan och längtade tills att söndagen skulle komma. Och när dagen äntligen var kommen så firade vi och myste hela dagen, jag fick frukost när jag kom tillbaka från mitt träningpass, en jordgubbsdessert på stranden som för övrig den dagen var fylld med sol och bad och sedan då en härlig promenad ner till hamnen för att avnjuta denna goda middag.
Hoppas ni också hade en fin dag och kväll, så här mysigt hade vi det på kvällen, på väg till och under middagen…

morsdag 2

morsdag 3

morsdag

morsdag 1

morsdag 5

morsdag 4

morsdag 6

morsdag 7

Och denna fantastiska middag bjöd lilla skatten sin kära mor på <3

Men tiden går fort, redan två dagar har gått här hemma i Sverige, måste ändå få erkänna att det var rätt skönt där nere…

Men som sagt, nu är vardagen tillbaka, mycket jobb och mycket roliga saker att se fram emot. Det stunder ju några studenter…

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *