testagram 4

Testagram står för överraskningar varje månad. Jag har prenumererat väldigt länge på den här härliga boxen och aldrig blivit besviken. Jag blir lika glad varje månad den kommer. Det jag uppskattar mest, förutom att det är nya produkter som precis släppts ute i butikerna, det är att det är full storlek på allting, det är inte bara små samplingsprover. Här kan man verkligen få prova produkterna under en tid för att känna vad man tycker, om det inte är godis med förstår, för dom påsarna brukar ta slut rätt snabbt, iallafall hemma hos mig :-). Nu när det är skolavslutningar, studenten och många tillställningar där man kanske köper med sig presenter så tycker jag ni skall ha Testagram i åtanke, en fantastiskt bra present att ge bort. Eller ännu bättre, prenumerera på själv, för Er som inte ha testat ännu så tycker jag nog att det är dags :-). För endast 99 kr/ mån får du boxen fylld med nyheter. Vart får du annars så mycket för 99 kronor?
All info om boxen hittar ni hos testagram.se

Månadens innehåll ser ut så här:

Appletiser – En dryck från Coca Cola som äntligen lanserats i Sverige, en dryck med 100% äppeljuice utan kolsyra
Colgate Max White Expert White – En tandkräm som är utvecklad för att återställa år av gulnande tänder
NIVEA Creme Care Facial Cleansing Wipes – Våtservetter som rengör på djupet och som även tar bort vattenfast makeup
NIVEA Sun Kids Pocket Size – En riktigt bra hudkräm till barns känsliga hud (passar vuxna också naturligtvis)
Lipton Amazingly Grey – En ny uppdaterad klassiker, ett 100% svart te med bergamott och citrustoner
Skittles Wild Berry – dessa kan man inte få nog av! Taste the rainbow, den tredje medlemmen i Skittles familjen, den här gången med smak av blåbär, körsbär, hallon och mix av äpple och björnbär samt jordgubb och kiwi. Den är redan slut kan jag berätta 🙂
Bliw kök – Den perfekta tvålen att ha i köket då den är specialgjord för att ta bort oönskad doft från händerna, doftar lime och vild timjan
Nutrilett Breakfastbar Apple och Cinnamon – Nutriletts nya frukostbar med quiona, havre, äpple och kanel.

testagram 1

testagram 2

testagram 3

testagram 5

Nu får nu njuta av söndagen raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *