cykling 2

Några mil i motvind på cykel, så startade jag min söndagsmorgon! Klockan ringde och solen lyste från en klarblå himmel, träningskläderna hade jag lagt fram redan kvällen innan, cykeln och hjälmen stod färdig i garaget, så det var inte så mycket att vänta på, det var bara att kliva upp ur sängen och försöka gnugga bort gruset i ögonen. Ett utav mina träningspass i veckan försöker jag cykla, mycket för att spara på min fot, men även för att jag tycker det är roligt och när man märker att man orkar mer och cyklar snabbare för varje gång. Cykling är dessutom ett bra alternativ till all annan träning jag håller på med. Brukar ni cykla? (förutom till jobbet och affären 🙂 ). Nåväl, upp på cykeln och iväg, men jag hann inte mer än ut på stora vägen då jag kände hur det blåste från alla håll och kanter, och så höll det i sig hela vägen, det blev 2 mil, tanken var att det skulle bli längre, men det gick inte, dom där två milen i motvind kändes som 5 mil. Men det gäller att inte tänka så mycket, bara “köra”. Allt sitter mellan pannbenen :-). När man väl är hemma så känns det ju fantastiskt skönt! Så så startade jag min söndag, efter lite frukost och en dusch for jag ner på stan och shoppade loss lite grann, det var helt fantastiskt, nästan inget folk alls, och hittade så himla mycket fint! Men sen åkte jag hem och satte mig i solen och åt lite lunch…

cykling 3

cykling 1

cykling 4

cykling 5

Imorse var jag uppe med tuppen igen, då hade jag träning med min PT en timme, nu skall vi fira Nationaldagen 😉

Hoppas ni får en fin dag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *