provrummet 2

Dagens favoriter! Jag skall i den mån jag hinner försöka skriva om mina favoriter, helst en gång per vecka, där jag plockar ut det jag har fastnat extra mycket för och som har blivit mina favoriter, antigen i min egen garderob eller något jag hittat på nätet. Vad tror ni om det?
Först ut för den här veckan är den nya härliga linne dressen jag hittade hos Provrummet och några fina rosa smycken som passar till från IOAKU. En riktig sommardröm om jag får säga det själv, detta kommer att bli flitigt använt, något som passar både till vardag och fest.
Rosa och sommar hör för mig ihop…

provrummet 3

provrummet ioaku 1

provrummet ioaku

Blusen och byxorna kommer från Provrummet och är designad av Suzanne Nilsson. Blusen hittar ni HÄR och byxorna hittar ni HÄR så fantastiskt sköna! Smyckena är från IOAKU och den nya kollektionen. Allt från den kollektionen hittar ni HÄR

Hoppas något också blev en favorit hos Er 🙂

Hoppas ni haft en fin Nationaldag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Dagens favoriter”

 1. Så snygg du är i linne dressen. Men du är ju snygg i allt… Jag blev så inspirerad att jag ska köpa den själv. Hur var den i stl?
  Jag följer dig varje dag och älskar din veckans outfit. Ha en härlig sommar
  Mvh Camilla

  1. Tack Camilla för din fina kommentar, det glädjer mig verkligen <3

   Jag har normalt mellan xs och s och i den dressen har jag xs. Den är helt ljuvlig!

   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *