estelle och thild 1

estelle & thild är en ny generation ekologisk hudvård från Sverige som vill ge konsumenten en hållbar och effektiv hudvårdslösning med exklusiv känsla. Pernilla Rönnberg grundade estelle & thild 2007 efter inspiration från sina döttrar Estell och Mathilde. Vilket blev en succé i hela scandinavien och har lovordats i internationell press. I dag finns dom i över 1300 butiker världen över. Jag har fått chansen att prova några produkter, lippglosset föll jag för direkt vad gäller konsistens och färg. Näst på tur står Super Bioactive Firming Day Creams som sägs ge kraftfullt försvar men synliga reslutat, och det gillar man ju 🙂 Den jobbar hårt med att minska ålderstecken, öka spänsten och hålla hudens fuktnivå i schakt. Till det så har jag ett age control serum som gör huden spänstigare och återfuktar samtidigt som den motverkar uppkomsten av linjer och rynkor. Ett bra val till er som vill tänka ekologiskt. Age Control Serumet är dessutom en prisbelönt skönhet, har röstats fram i tara, Swedish beauty & cosmetics Awards, Natural Health magazine, Stellas Skjönnhetskåring, beauty shortlist awards och Elle Sweden Beauty Awards.. Missa inte att testa den!

estelle & thild

Produkterna säljs som sagt var hos olika återförsäljare men om ni vill knappa hem dom från nätet så såg jag att bla Lyko hade dom.

Hoppas ni får en bra start på veckan 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *