Dagens favorit kommer från Provrummet. Kikar in lite snabbt och tidigt här på måndagsmorgonen, på väg till gymmet för er supertidig PT timme…. zzzz… känns som jag fortfarande sover! Den sista veckan har varit ett stort planerande och körande fram och tillbaka på kvällarna, men nu är det över, nu är studenten över och en ny period i livet väntar för Lilla Skatten. Själv har jag även denna vecka plockat ut några utav mina favoriter i garderoben som jag vill tipsa Er om, dessa plagg är ybersköna! Som att ha myskläder på sig för dom är så mjuka och härliga, byxorna passar till alla tillfällen, både med pumps och med sneakers. Har även ett par svarta som jag köpte förra året, men nu till våren fick det bli ett par ljusa. Både byxorna och tröjan är från svenska designern Suzanne Nilsson och hon säljer sina kläder via Provrummet. Dom tunna mockabyxorna hittar ni HÄR och toppen hittar ni HÄR

Med det önskar jag Er en fin start på veckan och en fantastiskt måndag!

Kram

provrummet 1

provrummet

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Dagens favorit”

  1. Åh, jag älskar den typen av byxor.. men på mig som är kort och lite rultig, då ser jag ut som en smärre Michelingubbe, så jag får vackert beundra andra som bär dem så snyggt som du :-).

    Ha en toppenmåndag!
    KRAAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *