Nikita Hair av en slump när jag ville ge mig lite egen tid.. Ibland får jag sådana här infall att jag skall ha en “Helen” stund, vilket jag fick för en tid sedan, jag är lite lat ibland, inte så ofta.. och är det någonting jag inte tycker om så är det att städa och tvätta håret. Så härom dagen (kvällen) när jag skulle tvätta håret bestämde jag mig för att det fick någon annan göra på mig så jag tog bilen och åkte ner till Mood Gallerian här i huvudstaden, där har dom en “blow” shop där man kan tvätta och föna håret, ett ställe som jag trodde man bara kunde “ramla” in på, men det visade sig att så var det inte alls! Så där stod jag uppklädd till tänderna, skulle vidare efteråt, med skitit hår.. förstår ni vilken katastrof ;-). Men precis vid den här “blow” shopen låg Nikita Hair, där har jag tidigare bara varit in och köpt stylingprodukter, men jag frågade om dom hade tid att ta hand om mitt hår och blev bemött av en supertrevlig tjej som satte mig i stolen direkt och tog hand om mig, hon var så trevlig och duktig så till henne kommer jag gå tillbaka fler gånger… så nöjd och glad kunde jag åka vidare för att fortsätta ta hand om mig själv.. det var nämligen dags att fixa till naglarna. Tänk vilken härlig kväll jag hade, som jag sa, en riktig Helen kväll som sen avslutades med en god middag…

image

image

image

image
En god jordgubbsklubba  fick jag när jag gick därifrån också 🙂

image
Lite sommarnaglar på det så känner jag mig nöjd!

Det var det om min skämma bort kväll.. hoppas ni får en fin söndag, själv skall jag jobba 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

6 tankar om “Nikita Hair”

  1. Jamen visst är det underbart att “unna sig” lite härlig pampering ibland =) Jag gjorde samma sak igår och det är verkligen så härligt.. ha nu en ljuvlig söndag. Kram Mia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *