Veckorna kommer och veckorna går, allt i ett rasande tempo, man hinner knappt blinka innan måndagen börjar och innan söndagen knackar på dörren. Förra veckan var en vecka där det var mycket att göra men samtidigt fanns det tid för återhämtning, roliga upptåg och utflykter. I måndags när jag kom hem hade städerskan varit här och gjort rent och fint, det är så härligt att öppna dörren när man kommer hem från jobbet och doften av ajax slår emot en, underbart! Tisdagen var det ett härligt event på Grand Hotel där höstens nyheter från OPI presenterades, onsdagen var verkligen dagen för återhämtning och egen tid, i torsdags var vi på Mamma Mia på Tyrol på Gröna Lund, en av dom bästa musikaliska shower live jag sett. Fredagen var även den lugn och harmonisk. I lördagens spöregn blev det en utflykt till Gustavsberg och Iittala outlet och ett besök på Artipelag och utställningen av Andy Warhol. Lördagskvällen njöt vi av en underbar Sushimiddag från Roppongi, bästa Sushin i stan 🙂 och själv klart några Bubbies till dessert… Love them <3. Sen var det söndag igen och dags att börja ladda för en ny vecka. Men så här har min vecka sett ut….

washington DC 10

image

hilkeindesign

ittalla

artipelag 1

roppongi 2

bubbies 1

Lite av hur min vecka ser ut… nu får vi se vad denna vecka har att bjuda på 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Veckan som gått”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *