Det är ju lite tråkigt kan jag tycka när det regnar, fördelen är väl att man gör saker som man annars inte brukar göra, som att rensa och städa, för när det är sommar och solen skiner så vill man ju helst inte var inne och pyssla, inte jag iallafall. I lördags hade vi bestämt att vi skulle göra en utflykt till Värmdö, Gustavsberg, om det var dåligt väder och besöka Iittala outlet och sen åka till Artipelag och titta på utställningen av Andy Warhol. Och dåligt väder blev det, med råge! Det regnade konstant från morgon till kväll.
Lite shopping på outleten, lite fika och sedan mot utställningen. Har tidigare inte läst så mycket om Andy Warhol men måste säga att han har varit väldigt kreativ..

Arvet efter Andy Warhol, vårens och sommarens stora utställning på Artipelag, är inte en traditionell ”Warhol-utställning” utan är istället ett försök att bredda föreställningen om hans inflytande och arv. Warhols avtryck är inte bara hans gränsöverskridande konst, då han även påverkat den moderna livsstilen och det kommersiella området.
I utställningen ges en unik möjlighet att se flera av hans verk som aldrig tidigare visats i Sverige, väl värd ett besök!

Ett stort framsteg måste ju ändå vara att Buggabo, Wesc, Diane Von Furstenberg med flera använder hans mönster på kläder och barnvagnar…

Och som sagt, en mysig dag i regn och rusk!

lördagsutflykt

ittalla

artipelag 1

artipelag 2

artipelag 3

artipelag 4

artipelag 7

artipelag 8

artipelag 5

artipelag 6

Hoppas ni får en fin kväll raringar <3

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *