Sommar sommar sommar… vad passar bättre än fina härlig smycken till sommarens alla vackra kläder och färger! Midsommarafton har passerat, vilket egentligen innebär att halva sommaren har gått fast den knappt har börjat. Men för att fira att sommarmånaderna är här och för att vi skall bli extra fina så tänkte jag erbjuda er en härlig rabatt hos IOAKU på alla deras smycken. Ni har väl inte missat alla deras  nyheter som har kommit! Dom är så fina så man har svårt att välja, vill ha alla former och färger… Några har jag själv hunnit beställa medans en del har tagit slut men kommer in här i juni månad, så passa på innan dom tar slut igen!

ioaku

ioaku

ioaku

ioaku

provrummet ioaku

ioaku

ioaku 3

ioaku 2

Ni får 20% rabatt på eran beställning om ni använder koden Vitaestilo i kassan. Rabatten gäller t.o.m 3 juli

Så kika in hos IOAKU och botanisera bland alla fina smycken 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Sommarrabatt på fina smycken”

  1. Hej
    Är det tvinnade armbandet oxå från ioaku? Kan inte hitta det på hemsidan
    Med vänlig hälsning, Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *