testagram 1

Testagram gör någonting nytt! Jag skriver om den här fantastiska boxen varje månad jag får den för jag blir aldrig missnöjd, för varje månad den kommer blir jag lika glad och överraskad, men det här månaden var det lite extra glädje, dels för att boxen var fylld med allt jag bara älskar, vill ha och använder, men även för att dom har börjat med att leverera den direkt hem till dörren, istället för att åka till ett postombud och hämta ut den ställer dom den utanför dörren så på morgonen när jag skulle gå till jobbet stod Testagram boxen så fint utanför dörren och väntade, mycket smart lösning tycker jag, jag har själv ibland svårt att hinna förbi och hämta paketen och ibland “orkar” jag inte för att jag vill bara hem efter jobbet, så det här passade mig alldeles utmärkt 🙂

Vad innehöll då den här månadens box, jo så här såg den ut:

En ny härlig dessertolivoja med smak av citron (finns även apelsin) från ZETA som kan användas till att ringla över glassen,  smaksätta desserter eller ringla över salladen.
Mjälloms Tunnbröd Havre, bara älskar tunnbröd med messmör!
Toppits Zipper allroundpåse, anpassad till alla tillfällen och kan även användas i frysen, jag använder bara zippåsar, lite dyrare men så himla behändiga.
Palmolive Magic Softness har en unik pumpfunktion som bildar ett fylligt skum som gör tvålen dryg. Kommer i dofterna Hallon, Jasmin, Tangerine och äpple.
Risenta brödmix! Alltid bra att ha hemma om man vill ha nybakat bröd till frukost eller får “oväntat besök”. Kommer med tre nya brödmixer, Nypon & chiabröd, Fröbröd och banan bröd.
Bubs De Luxe Salty Liquorice – fick provsmaka denna goda skapelse på Lakritsfestivalen och nu finns den alltså till försäljning! Testa!
Froosh shorty, liten men naggande god. 100% frukt och inga tillsatser. Kommer i smakerna mango/apelsin och jordgubb/banan/guava.
Ballerina Bites Salty Caramel – Oh my god! Tror ni det är många bitar kvar?! Vi slogs om påsen här hemma! Kolasmak, havssalt med ljuvlig mjölkchoklad i kombination med frasiga rån, behöver jag säga mer?!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, ni MÅSTE bara testa den här boxen. Den kostar bara 99 kr/månad!!

Allt om boxen och prenumerationen kan ni läsa om på Testagram.se  (fungerar tyvärr inte att direktlänka just nu 🙁 )

testagram 3

testagram 2

testagram 5

testagram 4

testagram 7

Varför inte knappa hem en box så här på söndagskvällen 🙂

Kram

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *