ellos 2

Balkonghäng i alla väder! Nu har jag fixat till lite mer ute på min balkong, det går sakta men säkert framåt, men med tanke på att jag inte är hemma så mycket så blir vissa saker “lidande”. Men här i veckan så köpte jag några gröna växter och gjorde klart. Balkongen är inte stor men det är ändå en skön känsla att kunna gå ut och äta lite frukost eller sätta sig en stund efter jobbet för lite avkoppling. Jag har både parasoll och infra så jag kan inte skylla på vädret, det är mer tiden :-). Önskade naturligtvis att jag hade en stor mysig veranda med alla mina dröm möbler runt omkring mig, men fram tills dess så får jag boa in mig på min balkong. Möblerna som jag köpte från Ellos i våras är jag SÅ nöjd med, passar alldeles utmärkt på min balkong..

ellos 1

ellos 3

ellos

Mönstrade sittkuddar hittar ni Här
Bänken i metall hittar ni Här Mattan hittar ni Här Stolarna hittar ni Här

Nu hoppas vi på en lång fin sommar så vi får ladda batterierna ordentligt inför hösten och vintern 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Balkonghäng i det gröna”

 1. Så fint du har. Balkong är så mysigt , tycker jag. Man känner sig trygg och ombonad på en balkong. Jag har två altaner i mitt radhus och visst älskar jag dem men jag längtar faktiskt lite efter en balkong. Efter att flytta till en lägenhet och få balkong. Är nog mogen att bo mer mitt i city. 🙂
  Kram
  Maria

 2. Åh! Din balkong är superfin! Jag kan inte följa länkarna, vill gärna se vart möblerna kommer ifrån!! Mvh Lovisa

  1. Möblerna är från ELLOS, förutom bordet, det kommer jag inte ihåg vad företaget hette som jag bestämde det ifrån 🙁
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *