Ja nu hänger jag här igen, på min balkong, jag vill verkligen suga ut allt av sommaren och dom fina sommarkvällar som varit den sista tiden, vägrar liksom gå in och bara sätta mig i soffan alltför tidigt. Nu är det tyvärr så att jag har ingen kvällssol på min balkong men det är ändå mysigt eftersom den vetter mot en park som är så vacker och grön. Här finns verkligen tid för återhämtning och eftertanke. Att bara få sitta här, antingen i sällskap med någon eller bara för sig själv, bara titta rakt ut i “etern” eller läsa en tidning, dricka ett glas vatten eller ett glas mousserande, tugga på en god fruktbit eller på något annat smarrigt gott, det är inte det som räknas, det som räknas är att få njuta, att få ta tillvara på dagarna och livet, något jag har försökt anammat efter min olycka för sju år sedan, man vet aldrig när livet kan förändras och hur fort det kan gå… Ni kanske börjar tröttna på mina balkongbilder men i söndagskväll njöt jag för fullt här ute iallafall 🙂

sommarkväll

sommarkväll 2

sommarkväll 1

Det var i söndags, nu är vi redan framme vid torsdagen och snart är även denna arbetsvecka slut. Idag kommer min Lilla Skatt upp och hjälper mig på jobbet sedan skall vi ta med fina Maria och gå och käka på Filips favoritställe Brillo innan Maria och jag “ramlar” ut i sommarnatten 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “Nu hänger jag här igen”

 1. Dina balkongbilder blir man aldrig trött på.
  Brillo kul, tror jag ska dit idag också. Hjärtat har bokat “något” och då tror jag på BRILLO då han vet att jag tycker mycket om det.
  Önskar dig en fin dag.
  Kram
  Maria

 2. Jag sitter på min altan när jag kommer hem från jobbet. Och ibland sitter jag där på morgonen innan jobbet. Ibland är det för varmt (Virginia, USA) men jag har både en framsida och baksida så skugga finns det alltid. Jag är nog typiskt svensk som gillar att utnyttja värmen så länge den finns. Många amerikaner föredrar att hålla sig inne i sina luftkonditionerade hem. Din balkong ser jättemysig ut. Bor du i Sundbyberg? Jag gick i gymnasiet där 1984-86.

 3. Tröttnar aldrig på dina underbara bilder. Vilken vacker balkong. Ibland skulle jag önska liten lägenhet m mysig balkong. Stort hus med flera uteplatser och stor trädgård känns lite jobbigt ibland, men ändå…helt underbart. Ha en underbar kväll. Kram Inger

 4. Du har gjort så fint på balkongen! 🙂 jag måste fråga dig om lite tips! Imorgon åker jag och min sambo till Stockholm och blir där över helgen. Vi ska bo på Haymarket by Scandic. Har du tips på någon mysig/bra/god restaurang där i närheten vid Hötorget? Min sambo fyller år idag så det vore roligt att överraska honom med god mat imorgon kväll. Även andra Stockholms tips vore bra! Till exempel något café. Vi bor i Norrbotten så har inte super bra koll på “vart en ska gå i Stockholm”. Kram och tack på förhand!

  1. Tack 🙂
   Du har Supper på Norra Bantorget som är nära sen har du Boquerian i Mood Gallerian som har god mat. Grill på Drottninggatan. Griffins på Klarabergsviadukten. Wienercafét på Biblioteksgatan är en klassiker. Urban Deli, Trattorian och Orangeriet är också bra restauranger 🙂
   Hoppas det är till någon hjälp!
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *