gotlandrunt 6

Gotlandrunt, eller som det numera heter ÅF Offshorerace startade i söndags här i Stockholm på Skeppsholmen, där samlades alla små, medelstora, stora och veteranbåtar som skulle ställa upp i tävlingen. Jag är ingen sjömänniska för det första, men sätter jag mig i en båt så gör jag det helst inte i en seglarbåt, jag tycker det är läskigt när dom nästan ligger på sidan och susar fram över vattnet, jag som är “rädd” för vatten ändå :-). Men att bryggsegla, titta på alla fina båtar, mingla bland alla människor och äta en god lunch, det har jag ingenting emot. Så det blev en härlig dag i solen trots att vinden ven i träden, det är tur att det finns bra kläder.

Hoppas ni också njuter av sommarens soliga dagar…

gotlandrunt 7

gotlandrunt 3

gotlandrunt 1

gotlandrunt

gotlandrunt 5

hotell skeppsholmen

skeppholmens hotell

hotell skeppsholmen 1

En av dom godaste räksmörgåsarna jag ätit och med tanke på det så börjar det bli dags att fundera på kvällens middag…
detta ständiga matproblem 🙂

Njut av kvällen raringar!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Gotlandrunt”

 1. Hej!
  Tänkte beställa den grön mönstrade klänningen från Stylein som du har visat här på bloggen, den är så himla snygg!
  Tänkte bara höra hur du tycker att den är i storleken?
  Får man fråga vilken storlek du har?
  Kram

  1. Klart du får 🙂
   Jag har XS, dom är lite rakare i modellen. Jag har XS el S normalt.
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *