hilke indesign 4

Höstinspiration från inredsningsmagasinen och en kopp gott te. Det låter ju helt fel att redan nu börja tänka på hösten och vad man vill göra här hemma, men inspirationen att göra om finns ju hela tiden. Nu går tankarna och planerna på att tapetsera en av väggarna i vardagsrummet, har i och för sig funnits ett tag men jag har inte tagit tag i det helt enkelt, men nu har jag bestämt mig för att jag skall göra det när sommarmånaderna är över. Så i dagarna här skall jag åka och titta på tapeter och beställa hem både dom och ringa min “målare”. Inte för att jag vill att sommaren skall ta slut, jag har ju inte ens hunnit börja min semester :-), men jag längtar ändå till att få ta tag i lite projekt här hemma, skall även byta kakelplattor i köket tänkte jag … Måste också få visa er min nya fina tekopp, jag dricker ju inte kaffe men köper ändå fina koppar och muggar och njuter av te i dom istället, hittade den här underbara koppen hos Hilke indesign, kolla in alla fina muggar, koppar och kakfat HÄR. Det finns så mycket fint som skulle passa in hemma hos mig 🙂

hilke indesign 1

hilke indesign 3

Nej nu måste jag hasta vidare, skall byta sida av stan för kvällen, en middag på Söder väntar…

Ha en fin måndagskväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *