charkbricka 2

Att bjuda på charkbricka kan kännas fantasilöst men så fantastiskt gott. Dessutom någonting som alla kan göra, vare sig man har goda kunskaper i köket eller inte, här är det bara fantasin som sätter gränser och sedan går man till affären och handlar och  när man kommer hem är det bara att lägga upp allting så fint som möjligt på uppläggningsfat, så här behövs inga kockkunskaper i kokande kastruller. I söndags hade jag trevligt besök då jag bjöd på lite charkuterier och lite cava 1+1=3 som är en av mina favoriter. Till det hade jag även på dagen bakat det goda bananbrödet som serverades till, alldeles nybakat och varmt. Ibland behöver man inte göra sig till så mycket… det är tanken och smaken som räknas 🙂

charkbricka 3

charkbricka

charkbricka 4

charkbricka 1

charkbricka 5

Tur att det finns lite grann kvar i kylskåpet 🙂

Så bjud in era kära vänner någon kväll på lite goda tilltugg och ett glas bubbel…. överraskande gott 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *