Dagens outfit.. here we go again! Äntligen fredag och inte vilken fredag som helst, det är min sista arbetsdag, dags att gå på semester några veckor, som jag längtat, som jag sett fram emot detta! Startar upp semestern med en skön och avkopplande helg hos mina föräldrar. Imorgon bitti har min väninna C och jag bokat upp ett yogapass med italinsk frukost samt bokat bord på en nyöppnad restaurang där uppe på lördagkväll, skall bli så himla mysigt. Vad sen semestern bjuder på får vi se men i nästa vecka tar vi resväskan och flyger iväg någonstans söderut…

Hoppas ni har det bra, vare sig ni har semester eller inte och att ni har mycket roligt att se fram emot.

Precis som alla andra veckor så är det en självklarhet att jag klär på mig innan jag går ut genom dörren och den här veckan fick jag ihop dessa outfits 🙂

dagens outfitSkjorta Filippa K kjol Please Butiken GEIST

dagens outfit 1Klänning Stylein Ellos sneakers a Pair Butiken GEIST

dagens outfit 1Tröja Morris byxor Tullhuset

dagens outfit 6Klänning Gant skor adidas väska Louis Vuitton

dagens outfitTröja Hunkydory byxor Ralph Lauren Denim & Supply Tullhuset skor Nike väska Gucci

dagens outfit 2Klänning Missoni Wakakuu skor Footlight väska Max Mara

dagens outfit 3Skinnjacka ZARA 

dagens outfit 4Topp ZARA byxor Gina Trickot skor Footlight halsband Mango väska Tory Burch

dagens outfit 5

Det var alltså hela veckans outfit… nu checkar jag ut för dagen och går på semester, packar in i bilen och åker hem till mina föräldrar.

Hoppas ni får en fin helg!

Kram på Er.

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “Dagens outfit och semester”

  1. Lika fin som vanligt 😉 Jag gillar den marina stilen som du bär flera dagar den gångna veckan, det använder jag själv också mycket under sommarmånaderna, tycker det är tidlöst och fräscht 🙂
    Ha nu en trevlig helg och en helt underbar semester 🙂

  2. Så mkt snyggt och härlig inspo! Här är det oxå vacationtime 🍾🍾 ha det så skönt och njut o vila!

  3. Jag tycker du är så snygg i den marina stilen!! Jag älskar den själv och har ofta den typen nu på sommaren :).
    Njut av semestern och passa på att njuta ordentligt.
    KRAM

  4. Såå mycket snyggt som vanligt. Men den sista bilden. Just dom byxorna och vit blus och svarta platta skor har jag på mig just nu. Ha ha ha. Visst .är byxorna sköna. Ha en underbar semester. Kram Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *