Järvsö är en pärla som sådan, så fint och härlig natur. När man är uppe hos mina föräldrar gör man sådana saker man kanske inte gör här hemma, åtminstone gör man allting i ett helt annat tempo. Vi hann med en hel del under helgen vi var där uppe, bland annat var vi på Lill-Babs Caffär och fikade. En riktig turistattraktion, dels har dom en leklada för barnen, sen finns det ett litet Lill-Babs museum med gamla kläder och skor bla från hennes storhetstid. Sen har vi då det omtalade caféet där man både kan handla lite och fika, därav namnet Caffär. Vi tog en härlig fika och valde bland alla goda hembakade verk…

lill-babs caffär

lill-babs caffär 1

lill-babs caffär 2

lill-babs caffär 3

lill-babs caffär 4Så mysigt att få vara tillsammans med mina kära föräldrar <3

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *