pomeranshuset

Pomeranshuset är en medelhavsoas mitt i Ljusdal. Förutom café och butik så blandas här växter som citrus, oliver och lavendel… häe kan man boka Antipasti aftnar, njuta av vinluncher, champagneprovningar och under sommaren även Yoga med italiensk frukost på lördagsmorgnarna. Egentligen borde jag skämmas för förra lördagen var det första gången jag var där, trots att det nästan finns runt hörnet från mitt barndomshem och dessutom en av mina klasskompisar mellan första och nionde klass, Maria Bremerfors (då Björk) som har skapat denna oas! Men som sagt, förra lördagen var det dags, då hade vi bokat in oss på Yoga och frukost, en underbar start på dagen för att inte säga den efterföljande frukosten! Men jag måste verkligen få slå ett slag för denna härliga oas. Maria utbildade sig till ekonom och jobbade med det under många år innan hon skolade om sig till trädgårdsmästare och i samband med det även förverkligade sin dröm genom att skapa Pomeranshuset. Läs gärna hela historien och vad Pomeranshuset har att erbjuda HÄR

pomeranshuset 8

pomeranshuset 7

pomeranshuset 1

pomeranshuset 2

pomeranshuset 3

pomeranshuset 4

pomeranshuset 5

pomeranshuset 6

Har ni vägarna förbi Ljusdal så tycker jag absolut att ni skall åka förbi och njuta av den härliga miljön och den fina trädgården.

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *