Söndagsmorgon och det är lite molnigt på himlen, tar en skön PW och andas in den sköna sommarluften tidigt på morgonen, helt underbart! Men vad gör man sen? Solen tittade fram igen och molnen lättade men hade inte riktigt någon ro att sätta mig i solstolen med en bok, har ju haft en vecka med sol, bad och bra böcker, så rastlösheten brinner lite i min kropp :-). Nej det fick helt enkelt bli en utflykt till Vaxholm, hoppade över frukosten hemma och åt en god lunch på Hembygdsgården i Vaxholm istället. Det svåraste, i alla fall för mig, när man är där, är att låta bli allt nybakat, trots att jag har bestämt mig innan jag åker dit att jag inte skall ta något från det där magnifika bordet den här gången så blir det samma sak varje gång, det går bara inte, jag dras dit som en magnet, helt hopplöst! Det blev några härliga timmar i Vaxholm med både lunch och fika och sen lite strosande runt torgen och båthamnen, det är något speciellt med Vaxholm sommartid, det är så vackert och rofyllt!

vaxholm 4

vaxholm

vaxholm 3

vaxholm 2

vaxholm 5

vaxholm 9

vaxholm 8

vaxholm 7

vaxholm 6

vaxholm 10

vaxholm 11

Som sagt, en härlig utflykt i det finna sommarvädret. Idag är det måndag och första dagen på sista semesterveckan…

Ha en fin måndag!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

9 tankar om “Söndagsutflykt till Vaxholm”

  1. Såå härligt. Nästa vecka är vi i Stockholm. Det blir absolut en dag i Vaxholm. Så härligt där. Hur ska det gå för mig, som absolut inte kan avstå sådana godsaker. Ha en underbar vecka. Kram Inger

  2. Tack för att du svara😊Men hittar den inte på deras hemsida. Andra blusar i samma mönster. Men inte din fina. Kan ju ha tagit slut i och för sej!
    Kram

  3. Tack för dina tidigare tips om Vaxholm! Hade en mysig dag där under förra veckan och missade givetvis inte hembygdsgården;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *