Hamburgare på högrev, grillad potatis, coleslaw och inlagd gurka, sallad och lite hamburgerdressing mer än så behövs det inte för att en middag skall bli helt fantastiskt god! Att jag äter hamburgare på dom olika kedjorna kan räknas på två fingrar per år, det är inte riktigt min grej, nej jag vill ha riktigt goda och saftiga hamburgare, gärna gjord på riktig högrevsfärs, det är mumma det. Medans dom ligger på grillen och gosar till sig så steker man lite färsk potatis till, smörj dom med lite olja och strö över lite grovsalt så blir dom som bäst! Det här är en måltid som jag mer än gärna bjuder mina vänner på, just för att det blir lite extra när man gör det själv. I lördagskväll blev det en riktigt mysig hamburgerkväll med massa gott till…

hamburgare 1

hamburgare 2

hamburgare

hamburgare 3

Blir ni inte lite sugna ändå 🙂 kanske något att prova till middag någon kväll?!

Ha det gott!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Hamburgare på menyn”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *