festfixare

Är det du som är festfixaren när det är dags för festen på jobbet eller hemma? Det är jag, jag formligen älskar att ställa till middagar, partyn och stora fester. Älskar att planera in i minsta detalj, lämnar inget åt slumpen, allt ifrån inbjudan, planering av mat, dukning och alla detaljer runtomkring. När jag anordnar större tillställningar i samarbeten med butiker mm så blir det alltid mer planering och då är det nödvändigt att ta hjälp av andra i form av sponsring eller andra uppträdande. I en av butikerna jag ofta gör samarbete med så har vi alltid en kille som kommer och sjunger, så duktig och den stämning som blir är helt fantastisk. För några år sedan när jag jobbade hos en annan arbetsgivare än vad jag gör idag så fick jag vara med att planera för företagets 90 årsfest. Det var stort, flera hundra inbjudna. Där var planeringen allt från inbjudan, klädkod, mat, uppträdande, föreläsningar, musik, underhållning, utflykt, lunch, mellanmål, middag, dryck, övernattning, lokal för festen… precis allting fick jag vara med och planera och det var något av det roligaste jag har gjort, skulle helt klart kunna ha det som mitt heltidsjobb, att hjälpa andra att planera och genomföra stora fester 🙂
Det som är det svåraste är att hitta något som passar alla, på sådana stora fester finns det många olika intressen, åldrar och personligheter. Just vid det här tillfället hade vi en föreläsare som startade dagen. Till lunch däremot så var det en trollkarl som underhöll och det var väldigt uppskattat. Och det är just det jag skulle vilja tipsa Er om som alltid är med i planeringen.  Från middagen hade vi en tjej som sjöng live och spelade  hela kvällen där den som ville kunde dansa loss.
Att anlita någon som underhåller vid dörren när gästerna kommer, till drinken/glöggen, till kaffet/desserten eller som vi gjorde till middagen.
Så vill ni ha något annorlunda, något roligt och uppskattat som folk oftast inte förväntar sig så skulle jag tipsa om att boka trollkarl som underhållning till julfesten
Ett litet tips i planeringen 🙂

Lycka till!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *