Nachosgratäng bjöds det på till middag häromkvällen! Eftersom jag inte riktigt hänger med och knäppa kort på dagarna när jag är ute på olika upptåg så får jag fylla ut mina inlägg med lite härliga recept istället, ber om ursäkt för det men jag hoppas ändå att ni finner något som ni tycker om och vill prova. Den här Nachosgratängen tycker jag absolut att ni skall prova, väldigt enkel, men väldigt god. Det enda ni behöver för att göra denna är:
Nötfärs
Tackokrydda
Creme fraiche
Filadelphiaost
Riven tex mex ost
Nachochips
Blanda Creme fraiche (inte riktigt hela burken) och Filadelphiaosten väl i en skål (ta hela osten), bred sedan ut det i en ugnsfast form.
Stek köttfärsen och blanda i tacokryddan
Bred över köttfärsen ovanpå ost/creme fraiche blandningen.
Om ni vill kan ni lägga på några nachochips innan ni strör över osten.
Gratinera i ugnen på 200 grader tills den fått en gyllenbrun färg och att ni ser att ostblandningen börjar bubbla.
Servera med nachochips, sallad och guacamole… tycker ni om öl så skall den definitivt avnjutas med en Sol eller en Corona (nu dricker ju inte jag öl så den här kvällen fick det bli champagne, det gick bra det också 🙂 )
Kram på Er!
Hej hej i kvällen. Hur skulle det vara om du gav ut en mat och bakbok. Så slipper man leta hela tiden efter dina underbara recept. Jag blir först att köpa den. Kram Inger
Vad gullig du är Inger 🙂
Kram
Helen
Hej
Nästan som den gratängen jag brukar göra
Men hacka en röd paprika och en burk krossade
Tomater och 2 pressade vitlökar i färsen, sen hacka en halv purjolök och 1 påse riven ost på toppen.
Annars likt ditt recept och hela burken chremefraiche .
Och servera med nachos och sallad.
Sååå gott