I går gjorde jag två fynd varav en har redan blivit en favorit! Det är farligt att “luncha”, normalt går inte jag ut och äter lunch utan äter något lättare som jag har med mig eftersom jag alltid är på resande fot. Men igår så jobbade jag på ett annat område än vad jag normalt gör pga semestertider så då tog jag mig tid och äta lunch, i ett shoppingcenter! Ja! Ni kan ju gissa vad som hände, det blev inte mycket till mat, det fanns ju så mycket annat att se på det här stället :-). Det är både trevligt och farligt att besöka nya platser 🙂 Det första fyndet gjorde jag på Gina Tricot och det andra fyndet gjorde jag på Plantagen av alla ställen.. Och vad blev det då? Jo en kavaj och en ananas..

Vad tycks?

plantagen

plantagen 1Ja jag kunde inte låta bli, jag tyckte den där lilla ananasen var så söt 🙂 och den passade så bra på mitt skrivbord.

Sen var det då den där kavajen med lite retroinslag…

gina tricot 1

Gina Tricot

gina tricot 3

gina tricot 2

Så skynda att fynda till en kostnad av bara 399 kr! (Hunkydory har en liknande för 4599 kr!)
Ni hittar den från Gina Tricot Här

Ett litet tisdagstips från moi!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Gårdagens lunchfynd”

  1. Vilken läcker blomma. Och den kavajen har jag också kollat på. Hittade en massa på Gina Tricot som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Brukar inte hitta något där så ofta men nu fanns det massor. Det blev iallafall en blus som jag bloggade om igår. Ha en fin dag. Kram Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *