ellos 14

Semestern är slut, sommaren är snart över, vi går mot en mörkare tider och det är snart dags att krypa i “ide” och tända alla ljus och mysa på kvällarna. Vilket för min del innebär att det återigen är roligare att börja pyssla här hemma. Vet lite vad jag skall pyssla med under hösten, men jag har även beställt hem lite nytt från Ellos som jag hoppas kommer inom några dagar :-). När jag ändå var in och klickade hem lite nytt så passade jag på att plocka ut några favoriter från höstnyheterna, det är farligt i alla “webbutiker” just nu, det ramlar in nyheter hela tiden 🙂

ellos 3

ellos 5

ellos 11

Alla nyheter till hemmet hittar ni Här

Keep on shopping 🙂

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

3 tankar om “Dags att ta tag i hemmet….”

  1. Hej! Tack för din fina blogg. Läser varje inlägg och inspireras både av din text och dina bilder! Nu har jag en försynt fråga: Skulle du kunna göra ett “Stockholmsinlägg”? Dvs tips på olika lunchrestauranger, middagsställen, cafeer, pärlor som du kan tipsa om. Ofta skriver du om olika ställen du besökt och det är trevligt men nu litet svårt att få en överblick på om man på en gång skulle vilja välja ut något inför en resa. Bor själv i Finland men reser till Stockholm alltid nu och då och skulle gärna då ha tips av dig som stockholmsexpert 🙂 Vad tror du? Mvh, Marie-Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *