Nya Roof top barer har poppat upp under sommaren här i huvudstaden, själv har jag inte besökt någon utav dom, varför vet jag inte, men uppenbarligen har jag haft annat för mig :-). Förra helgen när vi semestrade i vår egen stad var det iallfall dags, på väg till middagen gick vi in på Hotell Continental, som ligger precis mitt emot Centralstationen, och tog glashissarna upp till 8:e våningen. Där uppe möts vi av en supermysig bar, mycket folk och en d:j som står och spelar. Vädret har väl kanske gjort sitt för dom flesta takbarer, det är ju inte så varmt på kvällarna längre, men det var några “stackare” som satt där ute och tittade ljuvt ut över Stockholm. Men under sommarens alla fina kvällar är det en takbar som absolut skall besökas. Men dom har även en bar inomhus med goda drinkar och en barmeny som såg väldigt god ut, själva tog vi oss en drink innan vi gick vidare, men bestämde där och då att vi absolut kommer att gå tillbaka…

scandic continental 4

scandic continental

scandic continental 1

scandic continental 2

scandic continental 3

scandic continental 5

scandic continental 6

Så är  ni sugna på ett glas eller två, besök Capitol på Hotell Continental 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Roof top bar Capitol på Hotell Continental”

  1. Var där i juli. Mycket trevlig bar. Bodde även på hotellet. Rummet var jättefint, dock mer design än funktion vilket var ett minus.
    Kram
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *