Igår var det dags för en annan strand, en strand som ligger vid Nationalparken, en grönskande park, det kostar några kronor att gå in, som omges av tre små stränder, stränder som är fyllda med vit sand och lite vita fina stenar. Inte alls stora stränder. I parken finns bord uppställda för den som vill ta med egen mat och dryck för picknicken om man inte väljer att ära på den lilla restaurangen som parken själva sköter om, där kan jag rekommendera att ni tar med egen mat, den var inte det bästa jag ätit :-), men i övrigt ett jättemysigt ställe. För många år sedan slog stormen Dennis  över stranden och efter det hämtar man vit härlig sand från Bahamas och fyller på varje år. Efter en halvtimmes promenad från där jag bor var jag äntligen framme, genomblöt av svett i 40 graders värme 🙂

Key west
Fort zachary Tailor beach

Fort zachary park beatch

Key West

Fort zachary park Beach

Fort zachary park Beach

Här kan man verkligen gå längs stranden och nynna till Tommy Nilssons låt “dina färger var blå..”

Men allt det vackra är kort, idag lämnar jag Key West, med en önskan om att komma tillbaka, och tar mig upp till Miami igen för att “mönstra” på båten som skall kryssa mig runt i Bahamas några dagar. Men det kommer så småningom komma fler härliga inlägg om vad jag gjort här nere 🙂

Take care!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *