Nassau

Hallå raringar!

Ber om ursäkt över min frånvaro men jag är helt bortkopplad från omvärlden  pga att jag inte har någon internet på båten :-(. Men jag har det bra, lever verkligen i paradiset och har det hur bra som allra helst, har ingen hemlängtan alls :-). Dom senaste dagarna har jag befunnit mig på några öar i Bahamas, Freeport och Nassau, vilket den sistnämnda var helt magisk!

Jag kommer att uppdatera er om allt jag varit med om och upplevt när jag är hemma igen. På fredag är jag tillbaka i Miami igen för lite shopping innan jag återvänder till Sverige igen på lördageftermiddag.

Nu skall jag fortsätta njuta av mitt liv här nere..

Kram på Er!

Bahamas


Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “I’m on holiday”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *